Cakap serupo ponde.

Entah kenapa.
Sekarang aku macam tak perlukan siapa pun,
walaupun dia masih declare dengan aku

Sadis.

Dulu benda simple pun aku share dengan dia,
sekarang benda simple tu susah gila nak sembang.
Masing masing mula dah rasa bosan.

Maybe its time to us.
Cari jalan masing masing.

Sometimes rupanya aku ni pelupa.
Baru realise that aku tak ingat pun nama kawan kawan
cikgu lama masa aku tadika, sekolah rendah,
sekolah menengah.

*refresh otak*

Ada ubat untuk ingat semua tak?
Ubat untuk pergi masa lampau ke?
Banyak aku nak perbetulkan.