Kalau tu subjektif.


Kalau aku besi,
aku lah yang paling lekuk.

Kalau ada putih,
aku lah yang paling comot.

Kalau ada light,
aku lah paling tenggelam.

Benda simple,
tapi se-simple tu boleh jadi
the worse thing ever.

Subjektif, adjektif, objektif.
Motif?

Yang aku tahu.
Kalau tu bukan benda real.
Just macam mimpi.

Aku tahu aku ni bukan yang terbaik,
tapi aku cuba jadi yang terbaik.
Nobody perfect pandai.
Aku pun ada kelemahannya.

Tapi,
tak ada lah nak tell everyone apa kelemahannya.

Kalau aku pemaisuri,
aku nak kau jadi rajanya.

Kalau aku phone,
aku nak kau jadi casingnya.

Jaga hati.
Aku kena jaga hati,
tapi ada orang nak jaga hati aku.

No one? K.