Selamat hari umi.

This moment, memory sangat buat umi terharu.

Pagi-pagi lagi adik aku keluar dengan umi.
Konon-konon nak makan luar.

Padahal kami kat rumah
tengah cari masa untuk ambik kek
untuk buat suprise
*kami tu tak termasuk aku, aku tidur mati*

Then, kek diorang letak dekat bawah tudung saji
tak kreatif langsung

Time tu aku tengah mandi
Umi dah balik, terus-terus bukak tudung saji

Adik aku, Alif tak reti cover langsung.
Jalan hulu hilir
Macam kelam kabut sikit.

Adik aku, Esha yang paling bongsu still tidur.
Tidur, tidur dan tidur.
Sama macam yang sulung, Along.

Then, time umi bukak tudung saji tu.
Terus kitorang not ready cakap SUPRISEEE!

Selamat Hari Umi.

Ini je yang dapat kami bagi umi, walaupun tak seberapa.
Kami sayang umi sangat-sangat.

Hasil gambar kek yang ditempah oleh adik aku, Eimi.
Walaupun memang tak cantik, but its nice.

Simple and short




















Dah makan-makan semua
Esha bangun, terus mandi.

Ingatkan kitorang je yang ingat.
Adik aku lagi hebat.

You know what?
Adik aku buat kad and dia cakap dengan umi.

"Adik nak jadi yang pertama bagi umi''

Patut lah senyap je,
adik aku taknak kitorang pun buat kad.

Aku pun tak teringat.
Hihi, gurau je.

Hasil dari Adik aku , Esha buat kad.

depan














belakang

















Umi lagi terharu dan terharu lah baq hang.

Hari ni umi tak payah buat kerja, bagi Eimi masak
Aku basuh kain, sidai kain segala kain lah.

And the last but not least
''Selamat hari umi''