Hi, I'm 19.

''Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to Aina Syahirah,
Happy birthday to me."

*tepuk tangan, tiup lilin, kek dalam mimpi*

Dah jauh dari family rasa sebak,
sambut forever alone dekat sini.

Sambut? Tak sama sekali.
Orang wish, orang tak wish.

Tapi for the berapa times entah,
dapat hadiah dari classmate.

Ceritanya macam ni,

"Kami pergi jusco sesama, then diorang tahu birthday aku akan datang.
Diorang masuk kedai rm5, then tanya aku ni okay tak?,
aku pun apa lagi, syak wasangka lah. Konon untuk aku,
apa taknya ada kotak sekali beli. Then kawan aku tu
kalau nak sorok, memang tak dapat. Aku kenal."

Suprisee! *terkejutnya*
Padahal dah tahu. Kahkah
















And then, supriseeee. Terkejut tahu uolss.





















Its very very very nice.
Kawan yang dah 3 sem pun wish, bagi hadiah.
Kawan yang dah 10 tahun kawan?

Takpe, robek uolls robek.

Walau cemana sekali pun korang, sayang korang sampai bila-bila.
Hanya takdir je yang boleh memisahkan kita.