Annoying much.

Pada aku, annoying ni ada jenis jenis dia.
Annoying tu macam sesuatu perbuatan yang menyebabkan
orang rasa menyampah, meluat, menyampah, meluat.

Ada yang jenis annoying dalam class.

Contohnya,
Ali rasa dia pandai dalam class.
Lecturer tanya apa semua, semua dia balun.
Pandai.

 Kemudian Abu ni bodoh, dia tanya balik lecturer tersebut,
macam mana buat semua tu.

Ali dengan perangai yang annoying gila babi dia tu,
pun cakap
 "Senang jelah weh. Itu pun tak tahu ke?".

Yang abu ni pun berkata
"Aku kan bodoh, mana reti semua tu."

Sentap tak sentap.

Ada yang jenis annoying suka tanya atau kata nama lain bizi badi.

Contohnya,
Ali bertanya kepada Abu.
"Weh, kenapa kau sedih?
Aku nak tanya kau ni kau dah siap belum yang hari tu kena buat tu?
 Kau buat apa tu? Makan dah? Esok kau class pukul berapa?
Taknak makan sama ke? etc."

Faking betei. Tanya boleh, tapi ada hadnya.
Kau annoying ni pun, ada orang nak kawan ke?
Kesian kat kawan kau, kena layan kau.

Ada juga jenis annoying bila dah hot sangat.

Contohnya,
Abu nampak fesbuk Ali banyak like.
Fesbuk Ali like dia 11K like. Yang Abu punya tak sampai 1 like pun ada.
So, Abu decide untuk tak mengelike Ali.

Ali ni pun satu, tengok temlen semua status berkenaan Ali.
Abu rasa macam OMG - Oh Menyampah Gila.
Abu pun decide untuk hide semua pasal Ali.

Dah sampai fesbuk, pergi tuiter pula.
Abu punya anti kat Ali ni. Abu buat tuiter.
Dalam diam Ali ni stalk Abu.
Ali perasan Abu dah maju ada tuiter. Ali pun buat juga.
Dah tu, Ali pollow Abu. Abu pun terpaksa pollow Ali.

Abu lama dah ada tuiter baru tak sampai 50 followers.
Ali baru guna tuiter dua hari dah beribu pollowers.
Abu rasa annoying sangat, Abu pun decide untuk bunuh diri.
Kesian kan?

Annoying.Annoying.Annoying.Annoying.Annoying.