First date, sekian lama.

First date ni kau tahu.
Nebes dia kemain dup dap dup dap.
Degupan tu orang lain pun boleh dengar.

Dedulu ada lah.
Pastu forever alone.
Pastu budin datang.
Aku ada dia.

Aku pikiaq nak pakai baju apa.
Aku nak cakap nanti, dia okay ke tak.
Aku pikiaq dia selesa tak dengan aku nanti.

Macam macam.

Last last,
everything going smoothly.
Alhamdullilah.
Thankyou for the beg, sayang.

Moment yang paling aku tak boleh lupa.
"Awak nak tahu something dak? Ini serius ni, serius.
Nak tahu ke dak? Betoi ni?"
"Serius la ni, dok tunggu awak nak cakap apa ni"
"Saya sayang awak"
"Sayang awak juga"

Miang kan?
Hahaha, peduli apa aku.

Kau yang aku sayang.
Ini serius.