Dua minggu.


Its been more than two weeks.
Hidup aku dengan internship.
Internship ni praktikal.

Hidup yang sukar bagi aku.
Seorang diri membawa diri ke tempat orang.

4 bulan engkorang tahu.
4 bulan untuk aku habiskan diploma.
4 bulan je.

4 bulan ni,
macam 4 tahun.

Aku tak kata aku tak pernah hidup susah.
Cuma aku tak pernah buat kerja kerja susah.

Oh ya Allah, give me a rest.
Tak sempat aku nak spend time.
Aku terlalu letih.

Its been two weeks juga,
seorang Budin lupakan aku.

Aku taktahu sama ada dia masih sayang kan aku lagi atau tidak.
Letih kau tahu?

Menunggu benda yang tak pasti.
Perkataan yang keluar dari mulut kau,
ialah "malas".

Fine. Its up to you now.
Aku pun malas.

Aku cuma nak kau tahu,
semalas malas aku.
sepenat penat aku,
aku cuba contact kau.

Aku cuma nak kau tahu,
aku rindu.
Rindu kita yang dulu.