Strange obsession.

Its been a while.

I'm being too busy with life. Takde masa nak ngadap lappy, tulis blog, tulis apa yang aku rasa.
Kebanyakan kalau tak sempat pun, aku akan cari buku buku kosong, aku tulis apa yang aku rasa for that time.

Aku dapat rasa aku ada strange obsession.
Toward foods, places.

Sebelum pergi the places, aku akan review. Tengok food presentation diorang.
Aku tak tengok harga.
Aku just tengok pada food presentation diorang, dan juga the environment.
Bukan nak kata ravers, tapi kind of obsession.