Pantang.

Paling pantang bagi aku adalah orang yang ambil lift, sedangkan lift rosak dan hanya ada tangga.
Orang yang tahu lift tu rosak masih lagi tekan button turun naik banyak kali.

Apa yang aku cuba cakap,
Semua orang cuba buat kerja masing masing, sampai buntu, dan masih usaha sehingga siap.
Dan kau datang, secara tiba tiba dan menanyakan ceritera kerja disebaliknya.
Padahal kau adalah bukan ahli kami atau siapa siapa.

Apakah kami adalah tempat kau cari masa susah?
Dan kau tinggalkan atau buat tak endah masa kau senang?

Ewah sedap hidup kau kan.
Lain kali kawan dengan semua orang, ambik notes masa lect kat depan, dan jangan kerja nak kondem fashion orang je. Ingat kau punya fashion elok sangat ke? Bullshit.